Backlinks in content brengt je site hoger in Google

Backlinks plaatsen om hoger te scoren in Google, is dat nog mogelijk? Jazeker zeggen wij! Maar dan moet je het wel goed doen. Ooit gehoord van Tier backlinks? En in-content of web 2.0 backlinks?

Hoger in Google met backlinks

Je hebt een nieuwe website en wilt graag gevonden worden in zoekmachines als Google. Dat kan met backlinks. Als je links naar je website laat bouwen, dan krijg je juice voor je site. Google hecht veel waarde aan deze links. Hoe beter de links, hoe hoger je eindigt in de zoekresultaten. Het mooiste zou zijn als u links krijgt van andere mensen omdat ze de content van uw website waarderen. Maar daar op wachten is een te hoog risico. Omdat je als ondernemer niet de luxe en de behoefte hebt om hierop te wachten, kunt u dit proces zelf ook beïnvloeden. Met een linkbuilding specialist kom je sneller waar je wil zijn, namelijk op de eerste pagina van Google.

Soorten backlinks

  1. gewone linkruil – kracht is minimaal
  2. alleen een link met keyword maar geen link terug – werkt beter als het niche gerelateerd is
  3. in-content backlinks – links in een stukje tekst zoals een blogbericht
  4. tier backlinks – links die in laagjes opgebouwd zijn waarbij alleen de bovenste laag naar je website leidt – zeer krachtig! Met 20 van deze tier backlinks per maand klim je zeer sterk in Google

Tier linkbuilding met web 2.0 backlinks

Tier backlinks

Zoals gezegd is een link in een stukje tekst over het onderwerp (in-content) het meest krachtig. Als je die links ook nog eens op diverse blogs zet en deze weer naar elkaar laat verwijzen bouw je een enorm backlink fort. De uiteindelijke links naar de website die je hoger in Google wil zijn stuk voor stuk ook weer gevoed met in-content links.

Zo wordt je beter vindbaar in zoekmachines als Google. Maar backlinks hebben ook invloed op uw vindbaarheid in andere zoekmachines, zoals Bing en Yahoo. Grote bedrijven huren andere bedrijven in om hun website of webshop te voorzien van links. Deze linkbuilding specialisten weten wat ze doen en kunnen met uiterste precisie je website op de eerste pagina krijgen.

Met linkruil alleen kom je er niet

Als je goed op het internet zoekt, dan zul je zien dat er vele linkdirectories zijn die linkbuilding diensten aanbieden. Meldt je website of webshops aan bij deze linkdirectories en je zult beter gevonden worden. Maar de kracht van ordinaire linkpagina’s neemt af. Als er 100 links op 1 pagina staan moet je de kracht van die pagina ook delen met al die andere links.

Wil je echt Hoger in Google? Huur dan de linkbuilding service van SEO GArantie in die weet hoe je met Tier Backlinks kunt werken.

NerdieBird
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: