Bedrijfsfilm laten maken door een professionele TV producent

Bedrijfsfilm Laten Maken

Het is cruciaal om na het maken van je bedrijfsfilm ook een plan te hebben. Het gebeurd maar al te vaak dat een organisatie een bedrijfsfilm laat maken en deze dan alleen gebruikt op de website. Dit terwijl er legio aan mogelijkheden zijn om je bedrijfsfilm te gebruiken om naamsbekendheid te genereren. Natuurlijk is dit per bedrijf, dienst of product verdeeld. Neem daarom contact met EMTV op wanneer je advies wilt over hoe u uw actie het beste kan aanpakken.

Bedrijfsfilm laten maken door EMTV

Bedrijfsfilm laten maken door EMTV

U laat zien hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat, wat uw bedrijf onderscheidt van de concurrent en wat u de klant te bieden heeft. U wilt natuurlijk dat uw onderneming volledig tot zijn recht komt in een bedrijfsvideo. Om deze reden richten wij ons allereerst op de afkomst en identiteit van uw onderneming, waarna we de sterke kanten aanzienlijk naar voren brengen in de montage.

Uw Eigen Bedrijfsfilm Produceren

U kunt bij ons een bedrijfsfilm laten maken. Een bedrijfsfilm is als het visitekaartje van uw bedrijf. Het moet de juiste indruk bij nieuwe klandizie achterlaten en een goed beeld geven van uw bedrijf. Een geanimeerde bedrijfsfilm stelt u in staat om ook zaken als een ontwikkeling of visie op een visuele manier over te brengen. Op deze pagina vertellen we meer over de mogelijkheden. Samen met u maken wij uw bedrijfsfilm. U hoeft zich geen zorgen te maken over het storyboard, de montage of het script: dat verzorgen wij allemaal graag voor u. Het enige dat wij van u nodig hebben is de juiste strekking. We willen graag samen tot het ontwerp van uw bedrijfsfilm komen. Wij willen weten waar u voor staat, wat uw stijl is. En zo komen we samen tot een passend ontwerp.

De eerste versie van de bedrijfsfilm wordt aangeleverd en het is tijd voor een volgende feedback ronde. De promotiefilm kan via ons Televisie kanaal worden bekeken. Via telefonisch contact of via mailcontact kan er feedback worden gegeven. Het gaat dan nog om bepaalde beelden of sferen die wellicht anders mogen. Doordat we vooraf het storyboard hebben gemaakt, zijn er inhoudelijk meestal weinig tot geen response punten meer. Zijn ze er wel? Dan kunnen we dat gemakkelijk aanpassen om de bedrijfsfilm naar wens te maken.

Aansluiten bij de doelgroep

Een van de voornaamste dingen van uw videoproductie is dat uw bericht begrepen moet worden binnen je doelgroep. Er moet daarom goed nagedacht worden hoe de doelgroep uw bedrijfsfilm gaat waarderen. Bedrijfsfilms worden immers altijd gemaakt voor specifieke groepen uit het bedrijf. Hierbij moet er vanuit gegaan worden dat de doelgroep niets weet (onwetend is) over uw maaksel en het bedrijfsproces. Ook de keuze van het medium moet afgestemd worden op deze doelgroep. Samen zorgen we er ook voor dat de bekendmaking en de beoogde doelgroep van uw bedrijfspresentatie kraakhelder zijn. Vervolgens vertalen we die zaken naar een script waarbij we een storyboard voor de bedrijfsvideo maken. Zo maken we een zichtbaar beeld en kan de bedrijfspromotie perfect worden gebruikt in een campagne of website.

Samen gaan we ook op zoek naar de gewenste stijl en inhoud voor de film. Op die manier heeft u gedurende het hele pad inzicht in het creatieve proces. Teksten op een website zijn en blijven cruciaal. Echter, een website met enkel tekst kan saai en onpersoonlijk ogen voor de bezoeker. Video’s zijn een uitstekende manier om uw website net dat beetje extra te geven. Met een bedrijfsfilm brengt u de boodschap op een aantrekkelijke manier over op de klant. Bovendien heeft deze manier van overbrengen een hogere retentiewaarde. Visuele beelden worden namelijk beter onthouden dan enkel tekstuele inhoud.

NerdieBird
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: